Jdi na obsah Jdi na menu
 


Veteránské předměty 2

22. 9. 2006
Obrazek Taky už se Vám rozsypalo poslední tričko s logem mise ? Zippo už taky nefunguje na 100% a odznak jste dávno ztratili ? Takže jste také před problémem jak si tyto vzpomínky na službu v misích obnovit.

Jedna možnost je si přivézt věci znovu a je-li mise již ukončená, tak objíždět burzy. Sdružení veteránů vydalo odznak ( mimochodem velmi pěkný ) a kdysi byly k mání i nášivky s logem Sdružení. A toť vše. Občas si jednotlivý klub či parta nadšenců nechá udělat vlastní triko.

A stačí se jen podívat na stránky válečných veteránů v zahraničí, nejen v USA. A je na nich vidět tisíce variant různých triček, čepic, zapalovačů, značek na auto atd., atd.

No a u nás ? Kdysi dávno byl na armyservice odkaz na Eshop ( Artia ), kde se dalo koupit tuším pár typů odznaků, kravata ČsOL a pár knížek. On ten shop existuje doposud, ale je tam k mání už jen vlčí mák za 20 Kč a knížky.

Takže, jelikož na toto téma často padne diskuse, jsme dali na naše stránky anketu o co by vlastně byl zájem. Tedy jestli vůbec nějaký. Je velký rozdíl když si dá triko vyrobit 5 lidí a když 200. A s výsledkem této ankety budeme pak obtěžovat všude možně až se toho dřívě či později někdo ujme a zaplní celkem nesmyslnou mezeru na trhu.



Malá ukázka ze světa internetu :



 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář