Jdi na obsah Jdi na menu
 


Reportáž -Návraty z mise-

27. 4. 2007
Ve čtvrtek 3. května 2007 přibližně od 21.50 hod půjde na programu ČT1 dokumentární reportáž Roberta Sedláčka a Michala Plavce nazvaná Návraty z mise v pořadu Fenomén Dnes.

Pokud budete mít čas, podívejte se. Rádi uslyšíme Váš názor.

Vaše případné komentáře předáme jednomu ze spoluautorů.


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Návraty z mise

(Olda, 12. 5. 2007 12:42)

Plně souhlasím,Hlavně s 2 odstavcem.

Návraty z mise

(Martin, 4. 5. 2007 13:51)

Rozhodně přínosný pořad. Ukázal, že ne všude se staví hypermarkety a zábavní centra, ale že kupodivu jsou i místa, kde jsou lidé rádi i za to, že se dožijí dalšího dne. Je jen ke cti Čechů, že všude možně jezdí pomáhat. Výborné bylo, že se vyjádřili zástupci skoro všech skupin co jezdí ven. Nevím kdo chyběl z jakých "civlních" institucí a organizací, ale nepovšiml jsem si příslušníků Policie ČR, kteří se teprve nedávno dočkali útavy zákona o válečných veteránech, přestože do misí jezdí a zcela zjevně bojovat umí ( viz. ochrana velvyslance ). Určitě by nebylo na škodu se nad pojmem válečný veterán zamyslet a poněkud rozšířit okruh osob pro které by to označení mohlo přijít v úvahu.
Kdybych mohl mít přání, tak by bylo dobřem kdy tento pořad měl ještě další díl na téma "Jak přijímá veterány okolí po návratu z mise". Osobně si myslím, že je to pole neorané, v mnoha případech jistě i silně konfliktní, ale nejen veteráni by si zasloužili více informování o tomto problému.
Každopádně díky autorům, takovýchto pořadu není nikdy dost.