Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ocenění místopředsedy spolku

4. 11. 2010

Ocenění místopředsedy spolku Vladimíra Štrupla

-pametni-medaile-csbs-002.jpgV únoru 2003, v těžkých začátcích mého tehdy ještě individuálního, nebo ještě lépe řečeno rodinného mapování vojenských pietních míst (VPM) jsem požádal všechny obvodní výbory Českého svazu bojovníků za svobodu (ČSBS) o seznamy VPM v jejich obvodech.

 

Jediný, kdo mi však tehdy odpověděl, byl bratr ing. Robert Bartek, bývalý vězeň z Osvětimi, tehdy tajemník ČSBS Praha 3. Po několika velice přátelských setkáních a zjištění, že program ČSBS je mi velice blízký, jsem v květnu 2005 do této organizace vstoupil.

 

V listopadu 2007 jsem byl zvolen předsedou 44. základní organizace a po tragickém úmrtí předsedy OV bratra dr. Ronského jsem byl v září 2009 zvolen předsedou OV ČSBS Praha 3. V červnu 2010 jsem se proto zúčastnil i sjezdu ČSBS.

 

Při každé příležitosti jsem se snažil propagovat mapování VPM a činnost našeho Spolku a zmapoval jsem i VPM v ulicích obvodu Praha 3. I za tuto činnost mi byla nyní předsednictvem udělena bronzová Pamětní medaile Za záslužnou práci pro ČSBS.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gratulace Vladimíre!

(JaneK, 5. 11. 2010 7:52)

Gratuluji Vláďo!
Dobrá a poctivá práce je vždy po zásluze odměněna! Kdy budeš přijímat gratulace?

Re: Gratulace Vladimíre!

(Vladimír, 5. 11. 2010 10:13)

Díky, gratulace kdykoliv :-)