Jdi na obsah Jdi na menu
 


39. setkání účastníků projektu

16. 9. 2009

Zápis ze 39. setkání účastníků projektu mapování VPM

konaného 15. září v salonku hotelu Legie v Praze

účast: Standa, Jaroslava, Martin, Jirka, Aleš, Vladimír, Honzin a Diana

Úvodem si jako spolek dovolujeme vyjádřit účast a vzkaz, DRŽTE SE MARTO A OLDO !

k vlastnímu programu:
1)Standa a Aleš informovali o přípravách semináře a setkání v prosinci, podstatné informace jsou již nyní v předběžné pozvánce, která je na webu. Na místě by mělo být k dispozici přímo v salonku WIFI připojení, plátno, sami si zajistíme projektory (Jirka a ideálně ještě jeden), notebooky (Jirka, Standa, Honzin a případně další). Případné noční taxi bude také dostupné, info u Standy. Ubytování je nezbytné si objednat u Standy do 20. října, který následně objedná vše hromadně.Program na neděli bude monitorovat Honzin a včas dá návrhy.

2)důležitou věcí je, že součástí semináře a setkání bude i valná hromada spolku, tedy tuto informaci je třeba brát jako oficiální pozvánku pro zájemce z řad členů spolku.

3)naplánovali jsme termíny akcí do konce roku a je jich celkem dost

4)Jaroslava nás informovala o stavu pokladny, která má za sebou nápor po akci s trikama. Mimoto, pár triček ještě zbývá, takže případní zájemci neváhejte, nějaký pátek si zase nic podobného pořizovat nebudeme.

5)Martin navrhuje ustanovit funkční redakční kolektiv pro zpravodaj Monument a pro brožury z edice Knihovna. Zájemci se mohou hlásit.

6)Odsoudili jsme vzkazy jenž nám na web píše paní Ludmila. O tom jak moc je daná dáma v obraze svědčí její výtka, že „nevidí důvod, aby na náš projekt šly peníze ze státního rozpočtu...“. Takže ještě jednou paní Ludmilo, opravdu nás stát neplatí a opravdu jsme parta nadšenců. Navíc vysoce tolerantních, jinde by Vám už vstup do komentářů zatrhli.

7)řešila se brožura č. 006 – okres Jeseník. Je skoro hotová, finální korekturu na svá bedra převzal Vladimír.

8)je potřeba dohodnout jaká dílka se budou dělat příští rok a najít dobrovolníka, který se ujme editování těchto děl.

9)pro případné zájemce bude možné nachystat CD/DVD s daty od Sarge, kdo bude mít zájem, dejte předběžně vědět Martinovi.

A to je vše, ovšem je třeba zdůraznit vzornou ustrojenost  přítomných ve spolkových tričkách.

zapsal Martin

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

poděkování

(Olda+Marta, 19. 9. 2009 20:51)

Všem Děkujeme za podporu.